Fruit Slice

Fruit Slice 1.2.5

Fruit snijden en punten scoren

VOOR

  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Weinig speelopties
  • Matig gekloond

Gemiddeld
6

Fruit Slice is een spel met omhoogzwaaiend fruit, dat jij met je vinger dient te snijden. Het spel is een redelijk exacte kloon van Fruit Ninja, met het verschil dat Fruit Slice gratis is.

Zoals bij het grote voorbeeld snijd je bij Fruit Slice diverse soorten vruchten doormidden, met snelle vingerbewegingen op het scherm. Je kiest uit 3 speelstijlen, te weten Classic (snijd al het fruit dat je ziet), Pipeline (fruit snijden in een volgorde) en Time (zoveel mogelijk punten scoren in 100 seconden). Hoe meer vruchten je tegelijk inkort, des te hoger je score. Ook vliegt er af en toe een bom omhoog, die je absoluut niet mag aanraken. Een lokale scorelijst (niet online) toont per spelmodus de beste scores.

Hoewel Fruit Slice best leuk speelt is het bij lange na niet van dezelfde kwaliteit als Fruit Ninja. Het spel reageert wat langzamer en geeft soms veel te makkelijk punten weg. Af en toe zit je er met je vinger aardig naast, maar feliciteert Fruit Slice je met een mooie beweging. Verder zijn je scores niet online te vergelijken en behaal je geen speciale achievements. De pret stopt dus wel een beetje na een paar rondjes fruit snijden.

Fruit Slice is een schaamteloze kloon van Fruit Ninja en biedt kortstondige pretmomentjes. Het spel benadert de kwaliteit van haar grote voorbeeld slechts gedeeltelijk, maar is gratis en daarom het proberen waard.

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Fruit Slice

Download

Fruit Slice 1.2.5

Beoordelingen about Fruit Slice